Hårfarvning i alle trends og variationer

Hos Klip & Krøl i Thisted nær Thy og Hanstholm tilbyder vi alle former for hårfarvning i alle variationer. Vi lægger stor vægt på, at vi skal bruge god tid til at finde frem til den rette farve, før vi laver en hårfarvning.

Alt fra striber og kamstrejf til billig hårfarvning

​Farvning af hår kan understøtte dit naturlige look eller tilføre din frisure en helt ny styrke. Vi kan også tilbyde at farve bryn og vipper, så dit ansigt fremstår harmonisk og passer til din hårfarve.

Vi kan i det hele taget tilbyde alt indenfor hårfarvning. Priserne på farvning af hår starter på 360 kroner for kort hår. Kamstrejf i toppen koster 235 kroner. Og striber i kort hår koster 390 kroner.

Du finder alle vores priser på hårfarvning i menuen ved at klikke på prisliste.

Vi laver hårfarvning med naturfarver, toning og blivende farver, der alle giver et smukt, blankt hår og holder vask efter vask. Vi lægger vægt på, at vi skal benytte allergi- og miljøvenlige hårprodukter i salonen. Kom i øvrigt og prøv vores massagestol, der giver en dejlig afslappende massage, mens du får vasket hår.

Kom ind i frisørsalonen eller bestil tid telefonisk

​Kig ind for at høre mere om priser på farvning af hår. Du kan også bestille tid på telefon 97 98 19 18 eller du kan skrive til e-mail hvnielsen60@gmail.com, hvis du har et spørgsmål til vores farver og produkter.

RIMELIGE PRISER​

DYGTIG FRISØR

TRENDY KLIP

Firmainfo

​Klip & Krøl

CVR: 61639713

Adresse

​Norsvej 76, 7700 Thisted

Få rutevejledning

Kontakt os​

Telefon: 97 98 19 18
E-mail: hvnielsen60@gmail.com

Åbningstider

Tirsdag-fredag kl. 09.00 - 17.00​

Lørdage i lige uger

OBS åbningstider i juli: 27/28/29 - tir-tors kl.  09.00-17.00

Lukket: uge 30